Huawei Matebook 16s (16-inch, 2022)

alaTest heeft 26 reviews verzameld en geanalyseerd voor Huawei Matebook 16s (16-inch, 2022). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen de prijs zeer.

scherm, prestaties, batterij, vormgeving, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Huawei Matebook 16s (16-inch, 2022) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 26 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (25)

Expert review door : Andreas Osthoff (notebookcheck.nl)

Huawei MateBook 16s Review - Grote multimedia laptop met een Alder Lake i7

 

Notebookcheck zet de Huawei MateBook 16s met een Intel Core i7-12700H, 16 GB RAM en een groot 3:2 IPS-scherm op de proef. Met de MateBook 16 , heeft Huawei een grote multimedia notebook in zijn assortiment. Tot op heden heeft zijn AMD Ryzen processor...

Hoogwaardige, stevige aluminium behuizing;Uitstekende CPU en systeemprestaties;Geweldig 3:2 beeldscherm;Thunderbolt 4 en Wi-Fi 6E;Goede luidsprekers;Goed temperatuur beheer;Huawei Share (met tablets, smartphones)

de nieuwe 90W stroomadapter is ontoereikend;aanzienlijk kortere batterijlevensduur dan zijn voorganger;zeer reflecterend display;beperkte onderhoudsmogelijkheden;onnodige SSD partitionering;aanzienlijk hogere prijs

De nieuwe MateBook 16s is de opvolger van de

Vergelijk de prijzen voor Huawei Matebook 16s (16-inch, 2022)

Geen prijzen voor dit product