HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019)

alaTest heeft 35 reviews verzameld en geanalyseerd voor HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Gebruikers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De prestaties is ook indrukwekkend.

scherm, draagbaarheid, vormgeving, afwerking, prestaties

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 35 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (33)

Expert review door : Jozef Schildermans (diskidee.be)

HP Elite Dragonfly convertibele laptop review

 

We testen de HP Elite Dragonfly, een x360 laptop met aanraakscherm die minder dan 1 kg weegt, maar toch voorzien is van de nieuwste technologie.

Compact and light ; Nice design ; Good performance

Expensive

05/2020

Expert review door : Bram Lodewijks (techpulse.be)

HP Elite Dragonfly review: Vlieg mee met HP!

 

De HP Elite Dragonfly profileert zich als dé laptop voor zakenmensen die vaak onderweg zijn. Wij namen hem enkele weken mee op sleeptouw.

Enorm licht ; Zalig toetsenbord ; Genoeg aansluitingen

Stylus past niet bij geheel ; Enorm duur ; Niet de snelste

De HP Elite Dragonfly profileert zich als de ultieme business ultrabook en is dat ook echt. Het toetsenbord typt geweldig, er zijn genoeg verschillende aansluitingen en loginopties, de batterij gaat lang genoeg mee en kan makkelijk bijgeladen worden en...

08/2020

Vergelijk de prijzen voor HP Elite Dragonfly (13.3-inch, 2019)

Geen prijzen voor dit product