ASUS ZenBook UX391 (13.3-Inch, 2018)

alaTest heeft 22 reviews verzameld en geanalyseerd voor ASUS ZenBook UX391 (13.3-Inch, 2018). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het keyboard zeer maar hebben twijfels over het gebruiksgemak. De draagbaarheid is ook indrukwekkend.

vormgeving, keyboard, afwerking, prestaties, draagbaarheid

batterij, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de ASUS ZenBook UX391 (13.3-Inch, 2018) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 22 reviews)

Professionele Reviews  

2 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (20)

Expert review door : Andreas Osthoff (notebookcheck.nl)

Kort testrapport Asus ZenBook S UX391U (Core i7, FHD) Laptop

 

13.3-inch lightweight. De ZenBook S (UX391) is een bijzonder lichte 13,3-inch laptop van Asus. Het apparaat weegt slechts 1 kg, maar de fabrikant zegt dat de prestaties niet worden benadeeld door het lage gewicht. In dit testrapport testen we deze...

hoogwaardige metalen behuizing; licht en slank ; mat FHD-beeldscherm ; stille, optionele stille modus ; 2x Thunderbolt 3 ; dockingstation en hoes inbegrepen ; degelijke invoerapparaten

matig gebruik van de rekenkracht ; ventilator draait snel onder belasting ; batterijduur kan langer zijn ; geen SD-kaartlezer ; incidentele elektronische geluiden

Voor het volledige, Engelse testrapport, klik hier.De ZenBook S UX391 is een zeer goede keuze als u een zeer lichte en compacte metgezel wilt. Sommige rivalen kunnen de prestaties van de ULV quad-core echter beter benutten en langer op de batterij werken.

09/2018

Expert review door : Sven Van Herck Jeffrey van de Velde reviews Thibau (techpulse.be)

Review ASUS ZenBook S UX391U: plezier én prestaties voor onderweg - TechPulse

 

Ultradraagbare laptops die er goed uitzien, lang meegaan, sterke prestaties kunnen leveren er dan ook nog eens in slagen om betaalbaar te blijven, het blijft een moeilijke categorie. Kan de Asus Zenbook S zich onderscheiden? We zochten het voor u uit.

Dun en draagbaar design ; Meegeleverde hub én sleeve ; Batterijduur ; Prestaties

Coil whine ; Light bleed ; Vingerafdrukgevoelig

04/2019

Vergelijk de prijzen voor ASUS ZenBook UX391 (13.3-Inch, 2018)

Geen prijzen voor dit product