Asus ZenBook Duo UX482 (14-inch, 2021)

alaTest heeft 23 reviews verzameld en geanalyseerd voor Asus ZenBook Duo UX482 (14-inch, 2021). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen het scherm zeer maar velen zijn minder positief over het touchpad. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

scherm, prestaties, batterij, vormgeving, betrouwbaarheid

keyboard, gebruiksvriendelijkheid, touchpad

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Asus ZenBook Duo UX482 (14-inch, 2021) een alaScore™ van 97/100 = Uitstekend.

Zie alle ASUS Laptop Computers

Review analyse

(Gebaseerd op 23 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (22)

Expert review door : Sven Van Herck Sven Van Herck Jens Jonkers Sven Va (techpulse.be)

ASUS ZenBook Duo 14 2021 UX482 review: Extra scherm, extra productiviteit Gerelateerde artikelen

 

Met de ZenBook Duo 14 tilt ASUS multitasken naar een nieuw niveau dankzij een extra scherm in de vorm van de ScreenPad Plus. Een meerwaarde, zo blijkt.

Extra schermruimte met ScreenPad Plus ; Krachtige 11e generatie Intel-processor ; Verbeterde scharnier en koeling

Ingebouwde ondersteuning voor ScreenPad Plus nog beperkt buiten Adobe Suite ; Stylus niet de meest aangename in gebruik ; Microfoon kan beter

Creatievelingen die op zoek zijn naar een laptop die hun workflow vereenvoudigt, zitten bij de ASUS ZenBook Duo 14 UX482 aan het juiste adres. Het ScreenPad+ display is verbeterd sinds de vorige generatie en ook op het vlak van prestaties krijg je een...

01/2021

Vergelijk de prijzen voor Asus ZenBook Duo UX482 (14-inch, 2021)

Geen prijzen voor dit product