Kingston HyperX Cloud Alpha

alaTest heeft 91 reviews verzameld en geanalyseerd voor Kingston HyperX Cloud Alpha. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Koptelefoons. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

geluidskwaliteit, afwerking, prijs, gebruiksvriendelijkheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Koptelefoons krijgt de Kingston HyperX Cloud Alpha een alaScore™ van 95/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 91 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (90)

Consumenten review (tweakers.net)

Kingston HyperX Cloud Alpha review door Ray1280

 

Hoge kwaliteit en robuust gebouwd ; Controlbox is compact, solide en zit op een goede positie ; Comfortabele oorkussens, zelfs met bril op ; Microfoon en kabels zijn allemaal modulair ; Geluid is van hoge kwaliteit en laat op geen enkele frequentie...

Microfoon had nét iets voller mogen klinken voor een natuurlijker geluid ; De pouch van de Cloud 1 en 2 was een stuk mooier en steviger dan deze ; Bij beweging hoor je het schuren van de bedrading in de linker oorcup

De meest recente telg van de HyperX Cloud familie. Net wat steviger, net wat mooier geluid en net iets comfortabeler dan zijn voorgangers. Een top headset met heel veel sterke punten en een paar kleine kanttekeningen.

06/2018