Musical Fidelity M6 Encore Connect

Musical Fidelity M6 Encore Connect
alaScore 93

4 reviews

02/2021

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Musical Fidelity M6 Encore Connect. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Home Cinema Systemen.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Home Cinema Systemen krijgt de Musical Fidelity M6 Encore Connect een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (3)

Expert review door : Marc Brekelmans (hifi.nl)

Primeur: Musical Fidelity M6 500i

 

Vorig jaar September was ik in de gelukkige omstandigheid om een bezoekje aan de Londense fabriek van Musical Fidelity te mogen brengen, waar ik kennis maakte met Antony Michaelson, de bijzondere man achter dit eveneens bijzondere merk. Tijdens dit...

Maar mijn kritiek verdwijnt als sneeuw voor de zon bij de eerste klanken van More: wat een kracht en controle heeft deze versterker. Niet dat de M6 overdreven zijn spierballen laat zien - wat dat betreft is de M6 500i eerder een goed getrainde turner...

04/2011

Vergelijk de prijzen voor Musical Fidelity M6 Encore Connect

Geen prijzen voor dit product

Top 5 Home Cinema Systemen