Canton DM 900

alaTest heeft 30 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canton DM 900. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Home Cinema Systemen. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, vormgeving, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Home Cinema Systemen krijgt de Canton DM 900 een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 30 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (29)

Expert review door (besteproduct.nl)

Canton DM 900

 

Dat heb je goed gezien. Diverse deskundigen hebben de Canton DM 900 uitgebreid getest, maar erg wild zijn ze er niet van geworden. Er is eigenlijk gewoon te veel aan te merken op de DM 900. Je moet je afvragen of je de DM 900 echt wil aanschaffen. Er...

Goede afstandsbediening ; Gemakkelijke bediening ; Draadloze subwoofer ; Goed surroundgeluid ; Dynamische geluid ; Leuke uitstraling

Geen HDMI-poort ; Dun, ongebalanceerd geluid ; Ontbeert subtiliteit ; Unintuitive instellingen