James Cameron's Avatar: The Game

alaTest heeft 215 reviews verzameld en geanalyseerd voor James Cameron's Avatar: The Game. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers waarderen de game selectie zeer maar velen zijn minder positief over de draagbaarheid. De prijs is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, game selectie

betrouwbaarheid, draagbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de James Cameron's Avatar: The Game een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 215 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (44)

Expert review door : 9lives (9lives.be)

James Cameron's Avatar: The Game review 2

 

Binnenkort krijgen we de nieuwe creatie van James Cameron in de bioscopen te zien. Kun je echter niet zo lang op Avatar, dan kun je de wereld van Pandora al eerder betreden in het videospel. Voor mij stond de Wii versie op het programma, waarin ik mij...

Afwisseling in gameplay, Jump in/out co-op, Buitenaardse sfeer

Veel zwaaiwerk, Heel trage gameplay

12/2009

Expert review door : Paul Hulsebosch (tweakers.net)

James Cameron's Avatar: The Game

 

Toen Ubisoft het spel op de E3 in LA en de GamesCon in Keulen toonde, zag het er niet bepaald goed uit - nogal grofkorrelig, ook als het spel in 2d bekeken werd. Dat is ondertussen gelukkig een stuk beter geworden; in 2d ziet het spel er nu zelfs prima...

12/2009

Vergelijk de prijzen voor James Cameron's Avatar: The Game

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.