FIFA 07

FIFA 07
alaScore 90

47 reviews

06/2019

alaTest heeft 47 reviews verzameld en geanalyseerd voor FIFA 07. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Game Consoles. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Game Consoles krijgt de FIFA 07 een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 47 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (45)

Expert review door : 9lives (9lives.be)

Koning voetbal heerst nog steeds!

 

Singleplayer iets te eenvoudig

FIFA zal altijd zijn voor- en tegenstanders blijven hebben. Misschien wordt het tijd alle vooroordelen overboord te gooien en deze game gewoon te beoordelen op de sfeer en de gameplay. Daar kan ik alleen maar lovend over zijn. Wat mij betreft,...

11/2006

Expert review door : Redactie PCM (pcmweb.nl)

Fifa 07

 

Elk jaar is er weer een nieuw voetbalseizoen. En dus is er elk jaar weer een nieuwe Fifa. Deze keer is het Fifa 2007 die de bal overneemt van zijn voorganger 2006. PCM is weer aan het ballen geslagen en we kunnen alvast verklappen dat deze nieuwe Fifa...

Sneller dan zijn voorganger ; Vele mogelijkheden ; Fantastisch geluid en sfeer

Youri valt in herhaling ; Geen tutorial ; Domme amateurs

Fifa 2007 is een uitstekende voetbalgame die naar onze mening vele malen beter is dan zijn voorganger. Voetballiefhebbers zullen door de nieuwe mogelijkheden en de pittige tegenstand ruimschoots aan hun trekken komen.

10/2006

Vergelijk de prijzen voor FIFA 07

Geen prijzen voor dit product