Oppo BDP-103D

Oppo BDP-103D
alaScore 93

89 reviews

07/2020

alaTest heeft 89 reviews verzameld en geanalyseerd voor Oppo BDP-103D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere DVD Spelers.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere DVD Spelers krijgt de Oppo BDP-103D een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 89 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (14)

Expert review door (besteproduct.nl)

Oppo BDP-103D

 

Nou, dat kun je zo wel stellen. Ondanks dat de Oppo BDP-103D al wat langer in de winkel ligt en we de score daarom hebben afgewaardeerd, staat het sein nog steeds op groen. Dat betekent dat de BDP-103D eerder zelfs een hogere score heeft gehad en tot...

Geweldige constructiekwaliteit ; Uitstekende AV-prestaties ; Ondersteunt veel mediaformaten ; Geweldige beeldkwaliteit bij Blu-ray en DVD ; 1e klas USB/DLNA-audiospeler ; Uitstekende video-equalizer ; Complete analoge 7.1

Geen geweldige video-on-demand services ; Veel US-apps functioneren niet andere landen

Top 5 DVD Spelers