DJI Mavic 2 Pro

alaTest heeft 33 reviews verzameld en geanalyseerd voor DJI Mavic 2 Pro. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie. Reviewers waarderen de camera zeer maar hebben twijfels over de prijs. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

draagbaarheid, vormgeving, prestaties, betrouwbaarheid, camera

prijs

Consumenten beoordelen dit product gemiddeld met 92/100 en experts beoordelen dit product gemiddeld met 94/100.

Review analyse

(Gebaseerd op 33 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (30)

Consumenten review (tweakers.net)

DJI Mavic 2 Pro - Grijs review door SpeedingWilly

 

(bouw) kwaliteit drone ; Kwaliteit video- en foto beelden ; Perfecte opvolger van de Mavic Pro (Platinum) (en Mavic Air) ; Stil ; Stabiel en snel ; Groot bereik en goede linkkwaliteit (vanwege OcuSync 2.0) ; DJI Go 4 App -> Gemakkelijk in gebruik

Duur ; Gewicht (907 gram, valt net in de zwaardere C2 categorie van 0.9kg-4kg) ; 4K@60fps ontbreekt ; Pas op met micro-USB-connector van de controller! Verkeerd inpluggen = kapot! ; Afwijking in vlieghoogte op controller en in DJI Go 4 App ; Lens...

De Mavic 2 Pro (en Zoom) is een mooie evolutie van de oude Mavic Pro (Platinum) en de Mavic Air. Alle goede punten van deze 2 drones zijn samen met talloze verbeteringen in de nieuwe Mavic 2 gestopt. Kost wat, maar dan heb je ook wat!

09/2018

Vergelijk de prijzen voor DJI Mavic 2 Pro

Geen prijzen voor dit product