Swissvoice Epure / Epure Duo / Epure TAM Cordless Phone

alaTest heeft 1176 reviews verzameld en geanalyseerd voor Swissvoice Epure / Epure Duo / Epure TAM Cordless Phone. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Draadloze Telefoons. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, afmetingen, prijs, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Draadloze Telefoons krijgt de Swissvoice Epure / Epure Duo / Epure TAM Cordless Phone een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 1176 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (102)

Expert review door (besteproduct.nl)

Swissvoice ePure

 

Hmm. Misschien wel ooit geweest, maar in de huidige markt is de Swissvoice ePure geen topper meer. De ePure is al wat langer op de markt, waardoor we de score hebben afgewaardeerd. Zo houden we de ranglijst met Huistelefoons actueel. De ePure heeft...

Een stijlvolle en handige manier om je mobiel in een huistelefoon te veranderen

Consumenten review (kieskeurig.be)

swissvoice ePure Zwart / Duits model

 

R2Vrb2NodCB2b29yIGhldCBkZXNpZ24sIG1hYXIgYmVuIHZlcnJhc3Qgb3ZlciBkZSBtb2dlbGlqa2hlZGVuIGVuIGdlYnJ1aWtzZ2VtYWsu

09/2012

Consumenten review (besteproduct.nl)

Swissvoice ePure

 

Gekocht voor het design, maar ben verrast over de mogelijkheden en gebruiksgemak. Zo kun je met meerdere toestellen de telefoonboeken onderling kopiëren, intern bellen en ruimtebewaking instellen. Ik ben er wel van overtuigd dat er toestellen zijn met...

09/2012