AT&T E5603B

AT&T E5603B
alaScore 93

21 reviews

04/2019

alaTest heeft 21 reviews verzameld en geanalyseerd voor AT&T E5603B. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Draadloze Telefoons.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Draadloze Telefoons krijgt de AT&T E5603B een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 21 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (8)

goud award voor de Sony Xperia M5

Expert review door : Arjan Olsder (gadgetgear.nl)

Review: Sony Xperia M5

 

Sony richt zich met de release van de Xperia M5 op het middensegment. Dit doet Sony slim door met de M5 een soort light versie van de Xperia Z5 neer te zetten. De Qualcomm chipset is ingeruild voor een snelle van MediaTek en het design is iets in luxe...

Lekker vlot ; Strak design ; Prima foto's

Voor de gamer zal het interessanter zijn om bijvoorbeeld een Xperia Z3 te kopen

De Xperia M5 mag echt wel gezien worden als een goedkoper alternatief voor de zeer sterke Xperia Z5. Het toestel is maar iets kleiner en levert vooral in op details en luxe. Eigenlijk zijn het vooral de gamer en de fotopurist die zullen merken dat ze...

05/2016