Alienware X51 Series (ALWX51D, ALWAD)

alaTest heeft 119 reviews verzameld en geanalyseerd voor Alienware X51 Series (ALWX51D, ALWAD). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.1/5 voor andere Desktop Computers. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afmetingen, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, prijs, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Desktop Computers krijgt de Alienware X51 Series (ALWX51D, ALWAD) een alaScore™ van 92/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 119 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (117)

Expert review door : Ludo Schildermans (diskidee.be)

Dell Alienware X51 gaming-pc

 

Dell breidt het Alienware gamma game-pc's uit met een model dat krachtige prestaties biedt in een compacte behuizing die je horizontaal of verticaal kan plaatsen.

01/2012

Expert review door : nl.hardware.info (hardware.info)

Alienware X51 R2 review: gamesysteem met huiskameraspiraties

 

Alienware richt zich op gamers en maakt bijzondere systemen. De X51 R2 is daar een prima voorbeeld van, een zeer slank systeem voorzien van bijzonder krachtige specificaties.

11/2013