Contour HD

We hebben 12 expert reviews en 519 gebruiker reviews van internationale bronnen geanalyseerd. Experts beoordelen dit product met 80/100 en gebruikers met 77/100. De gemiddelde review datum is 6/01/2011. We hebben deze reviews vergeleken met 353337 reviews van andere Camcorders. De alaScore™ voor dit product is 84/100 = Zeer Goed. Laatste update: 24/09/2020.

Review analyse

(Gebaseerd op 531 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (18)

Consumenten review (tweakers.net)

VholdR ContourHD1080p review door Ramoncito

 

Draaibare lens. ; Lens afstellen door laserpunten. ; Grote aan/uitknop te bedienen met handschoenen. ; Verwisselbare accu! ; Ruime capaciteit geheugen. ; Erg veel ophang- bevestigingsmogelijkheden. ; Prima beeldkwaliteit, in aantal stappen in te stellen.

Geen 'loop'-modus (vol is vol). ; Geen afstelmogelijkheden onderweg (alleen een knop voor twee verschillende voorgeprogrammeerde modi) ; Niet mogelijk op te laden tijdens het opnemen! (in de auto bijvoorbeeld) ; Automount niet helemaal verenigbaar met...

Eén van de weinige, mooi en professioneel ogende bullet-cams die ècht makkelijk is in gebruik voor helmgebruikers met handschoenen, veelzijdig in ophangmogelijkheden (draaibare lens), licht (120gr), verwisselbare accu, gestroomlijnd is en hoge...

08/2014

Vergelijk de prijzen voor Contour HD

Geen prijzen voor dit product