Sony HDR-CX280E

alaTest heeft 253 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony HDR-CX280E. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, afmetingen, beeldkwaliteit, vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony HDR-CX280E een alaScore™ van 86/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 253 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (4)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Sony HDR-CX280E

  (Cijfer Verborgen)

HD-camcorder met een kaartslot geschikt voor SD-, SDHC-, SDXC-, Memory Stick Pro Duo- en SDXC/MS Pro-geheugenkaarten. Deze camcorder heeft 27x optische zoom (30 – 814 mm), optische beeldstabilisatie, een lcd-scherm met een diagonaal van 2,6 inch en een...

Beeldkwaliteit bij dag- en kunstlicht goed, wel iets te scherp en ietwat overbelicht ; Beeldkwaliteit bij weinig licht voldoende, wat ruis en te weinig verzadiging ; Autofocus zeer goed ; Beeldstabilisatie voldoende, gematigd effectief ; Kwaliteit...

Snelheid klaar voor filmen net niet voldoende ; Overzetten naar PC onvoldoende ; Batterijduur ruim onvoldoende (90 minuten)

04/2013