Sony HDR-CX210

alaTest heeft 169 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony HDR-CX210. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoeker. De beeld kwaliteit is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prijs, afmetingen, beeldkwaliteit

afwerking, betrouwbaarheid, geheugen, bediening, zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony HDR-CX210 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 169 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (46)

Expert review door : Consumentengids (besteproduct.nl)

Sony HDR-CX210E

 

Nou, dat is nog niet helemaal duidelijk, maar de eerste indruk is positief. We hebben nog niet veel experttesten van de Sony HDR-CX210E verzameld, maar er ontstaat een positief beeld. Kijk hieronder eens bij de voor- en nadelen of die je al verder...

Prijs; Beeldkwaliteit

07/2012

Consumenten review (vergelijk.be)

kwaliteitscamera”

 

Het is een zeer kleine camera die mooie films van hd kwaliteit maakt. Ook de foto's zijn goed van kwaliteit. Hierdoor kun je met één klein apparaat zowel goede HD-films maken als leuke foto's. Met de bijgeleverde software kun je de films bewerken. Voor...

02/2012

Vergelijk de prijzen voor Sony HDR-CX210

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.