Sony Handycam HDR-TG7

alaTest heeft 203 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Handycam HDR-TG7. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de zoeker. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, afmetingen, beeldkwaliteit, vormgeving

prijs, batterij, zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony Handycam HDR-TG7 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 203 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (119)

Expert review door : Redactie PC Magazine (zdnet.be)

Sony HDR-TG7VE en Sanyo Xacti CG 10

 

Dit model van Sony is met een Carl Zeiss-lens en 10x optische zoom een van de hoogstandjes uit onze test. Sanyo is met de CG 10 al aan de vijfde generatie toe en pakt onder meer uit met gesproken feedback.

Leuk zijn de gesproken berichten, bijvoorbeeld wanneer je geheugen bijna vol is. Wanneer je geen gebruikmaakt van een extra SD-kaart, zul je deze waarschuwing trouwens vaak horen, want de Xacti CG 10 is slechts met een bedroevende 40 MB geheugen...

06/2009

Expert review door (consumentenbond.nl)

Sony HDR-TG7VE

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Sony HDR-TG7VE getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Expert review door : Ger de Gram (besteproduct.nl)

Videoreview: Sony HDR-TG 7 VE

 

Een stijlvolle Full HD-videocamera met 16 GB aan intern geheugen, een 4 megapixel camera en ook nog eens 10 keer optische zoom. Het lijkt op het eerste gezicht allemaal heel wat. Maar de Sony TG7E mag dan flinke...

GPS ; Beeldkwaliteit, wat flets maar wel scherp ; Behuizing ; Gemakkelijk in gebruik ; Minpunten Sony TG 7 ; Vasthouden (!) ; Geluid ; Geen externe microfoonaansluiting mogelijk ; Foto's ruisgevoelig

Vasthouden (!) ; Geluid ; Geen externe microfoonaansluiting mogelijk ; Foto's ruisgevoelig

Toegegeven, voor de gemiddelde gebruiker heeft deze camcorder in principe alles in huis. Een overzichtelijke menustructuur, voldoende optische zoom, een redelijke fotocamera en als bonus een leuke GPS-functie. Maar 650...

08/2009

Consumenten review (tweakers.net)

Sony Handycam HDR-TG7VE Zilver review door videoman

 

Erg handig voor op reis, je hebt een volwaardige camera met alle mogelijkheden in je zak of tas altijd bij je. ; Zeer goede beeldkwaliteit ook als je filmt in SD kwaliteit, degelijk gebouwd, en de ingebouwde GPS is handig.

Is wennen om de camera goed stil te houden in de hand, geen externe microfoon aansluiting.

08/2010