Sony Bloggie 3D

alaTest heeft 7 reviews verzameld en geanalyseerd voor Sony Bloggie 3D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de prijs. De vormgeving is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, afwerking, draagbaarheid, vormgeving

prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Sony Bloggie 3D een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Zie alle Sony Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 7 reviews)

Professionele Reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (6)

ZILVER

Expert review door : Arjan Olsder Gepost (gadgetgear.nl)

Review: Sony Bloggie 3D

 

Of het nu je Nintendo is, of je TV. Alles draait om 3D. Zelf 3D foto's en filmpjes maken bleef tot nu toe een uitdaging. Inderdaad, tot nu toe want Sony kondigde niet al te lang geleden haar Bloggie 3D aan. Natuurlijk konden wij het niet laten om met...

Makkelijk 3D filmen ; Goedkoop 3D filmen ; Meerdere kijkhoeken op het scherm ; Geen losse kabeltjes ; Kan op statief

Foto's zijn relatief slecht

Fotografisch is de Bloggie één brok ellende, maar dat maakt hij goed als het om filmen gaat. 30 frames is voldoende om een strak beeld neer te zetten en met een consumentenprijs van rond de €270, maakt hij 3D filmen voor iedereen toegankelijk. Een...

09/2011

Vergelijk de prijzen voor Sony Bloggie 3D

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.