Ricoh WG-M2

Ricoh WG-M2
alaScore 88

20 reviews

09/2020

alaTest heeft 20 reviews verzameld en geanalyseerd voor Ricoh WG-M2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Ricoh WG-M2 een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 20 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (2)

Consumenten review (coolblue.nl)

“Absoluut niet geschikt voor ski opnames”

 

Is 240 graden filmen wel zo leuk? Ik heb deze camera gekocht omdat wij gingen skiën : geen helm mount beschikbaar. Je moet met een statief filmen. Dat is moeilijk tijdens het skiën. Ook geen afstandsbediening beschikbaar. Wel via een app maar die...

12/2016

Consumenten review (coolblue.nl)

“Geweldige camera”

 

Geweldige camera voor lopen zeer goeie beeldstablisator dit met een Brofish 30 cm selfiestick. ook perfekt voor op de fiets 1080P60 mooi beeld en GEEN hinderlijke schokken..Wel een extra batterij aanschaffen !! Timelaps is echt geweldig !! een USB...

Handzaam ; Goede Beeldstablisator ; 4K ; Timelaps geweldig !! ; Waterdicht ,eigen behuizing

4K max 5min film ; Batterij 40 min op 4K stand ; Opname's met tijd beperking ; Menu instellingen

04/2016