Panasonic PV-GS250 Camcorder

alaTest heeft 144 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic PV-GS250 Camcorder. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoeker. De kleur is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, beeldkwaliteit, draagbaarheid, prijs, Kleur

zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Panasonic PV-GS250 Camcorder een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Zie alle Panasonic Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 144 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (63)

Expert review door : Consumentenbond (consumentenbond.nl)

Panasonic NV-GS250EG-S

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Panasonic NV-GS250EG-S getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

11/2005