Panasonic HDC-HS300

alaTest heeft 99 reviews verzameld en geanalyseerd voor Panasonic HDC-HS300. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de batterij. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, prijs, beeldkwaliteit, draagbaarheid, afwerking

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Panasonic HDC-HS300 een alaScore™ van 88/100 = Zeer goed.

Zie alle Panasonic Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 99 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (53)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Panasonic HDC-HS300

  (Cijfer Verborgen)

De Consumentenbond heeft de Panasonic HDC-HS300 getest en vergeleken met andere producten uit dezelfde productcategorie.

De onderstaande link verwijst naar de volledige test met beoordelingen voor de verschillende eigenschappen van het product. Voor leden is de toegang gratis. U kunt op hun website ook lid worden.

Vergelijk de prijzen voor Panasonic HDC-HS300

  Shop     Prijs

Tip: Bekijk de gedetailleerde informatie over prijs en levertijd op de website van de shop.