GoPro Hero4 Silver Edition (2014)

alaTest heeft 7278 reviews verzameld en geanalyseerd voor GoPro Hero4 Silver Edition (2014). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de batterij. De afwerking is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, beeldkwaliteit, betrouwbaarheid, afwerking

batterij

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de GoPro Hero4 Silver Edition (2014) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 7278 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 8 van 8 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (4459)

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Goed

 

Alles goed :-)

09/2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Top product! Kost wat maar dan heb je ook wat

 

Het product is vrij prijzig in eerste instantie voelde het een beetje als een rib uit me lijf maar voor outdoor adventures is dit gewoon een must have! Video kwaliteit is top. Kan niet wachten om hem te gebruiken tijdens het duiken en rondtrek in...

06/2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Top gopro

 

Geweldige top camera, beeld is mega scherp, en maakt goeie foto's, en het gebruiksgemak is top, zowel via de app als via de camera zelf alles werkt, en handig formaat om mee te nemen ( festivals, vakantie , watersport, skiën ) Misschien wat scherp aan...

Beeld,Foto' s,Gebruiksgemak ,Formaat

batterij ( extra erbij nemen )

06/2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Top camera

 

Positief geschrokken bij het openen! wat een mooi compact apparaatje. Zeer makkelijke bediening waarvoor je geen technerd hoeft te zijn om te kunnen gebruiken. Zeer goede beeldkwaliteit.

beeldkwaliteit,bedieningsgemak,formaat

Geen NL gebruiksaanwijzing

06/2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Perfect!

 

Top product, uitstekende video's en foto's. Makkelijk te koppelen met een smartphone. Daarnaast veel accessoires beschikbaar. Ideaal voor de vakantie.

Gemakkelijk in gebruik,App,Veel accessoires,4K/UHD/1070 filmen

Geen standaard oplader meegeleverd

05/2016

Consumenten review (bcc.nl)

geweldig

 

Aanbeveling

04/2016

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Prima camera

 

Pas op!: De silver edition filmt alleen in HD niet in 4K

07/2015

Consumenten review (mediamarkt.nl)

Prettig gebruik

 

GoPro is zeer licht en zeer handig om te gebruiken. Ook ben ik erg te vreden over de kwaliteit die deze camera te bieden heeft (4K). Daarentegen vind ik de verbinding via de gopro app tamelijk tegenvallend, omdat de verbinding telkens weer uitvalt en...

12/2014