Canon FS11

alaTest heeft 203 reviews verzameld en geanalyseerd voor Canon FS11. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de zoeker. De batterij is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, prijs, beeldkwaliteit, batterij

zoeker

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Canon FS11 een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Zie alle Canon Camcorders

Review analyse

(Gebaseerd op 203 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (68)

Expert review door : Dennis Hissink (letsgodigital.org (NL))

Canon FS11

 

Canon FS11 : De periode dat tape het opslagmedium was voor een videocamera lijkt alweer een tijd achter ons te liggen. Tegenwoordig is er naast de harde schijf of DVD een ander opslagmedium wat aan een sterke opmars is begonnen, de geheugenkaart....

03/2008

Consumenten review (productervaring.nl)

Canon Legria HF S11

 

Goede opnames idem zoals Matthijs - had het toestel net voor mijn reis naar India gekregen en nu moet de video gemonteerd worden

Maar lukt me ook niet om op mijn pc aan te sluiten

02/2010