Toshiba Camileo S40

alaTest heeft 72 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toshiba Camileo S40. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, vormgeving, beeldkwaliteit, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Toshiba Camileo S40 een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 72 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

1 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (2)

Expert review door (consumentenbond.nl)

Toshiba Camileo S40

  (Cijfer Verborgen)

De Toshiba Camileo S40 is een HD-pocketcamcorder met een klein intern geheugen van 128 MB en een geheugenkaartslot voor microSD en microSDXC geheugenkaarten. Hij heeft geen optische zoom, maar wel digitale beeldstabilisatie. De S40 heeft een...

Lcd-scherm zeer goed, bij fel zonlicht ruim voldoende ; Klein: jaszakformaat

Beeldkwaliteit bij dag-, kunst- en weinig licht ruim onvoldoende, te scherp met een lage resolutie en een blauwe kleurschijn ; Geen autofocus ; Geluidskwaliteit stemmen en klassieke muziek onvoldoende, geluid klinkt erg dun zonder lage tonen ; Start...

05/2013

Vergelijk de prijzen voor Toshiba Camileo S40

Geen prijzen voor dit product