Bell+Howell DV7HD-GY Slice2 HD Video Recording Slice2 DV7HD Full 1080p HD Camcorder with Touchscreen and 60x Zoom

alaTest heeft 18 reviews verzameld en geanalyseerd voor Bell+Howell DV7HD-GY Slice2 HD Video Recording Slice2 DV7HD Full 1080p HD Camcorder with Touchscreen and 60x Zoom. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Camcorders. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de beeld kwaliteit. De vormgeving is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, draagbaarheid, zoom, vormgeving

afwerking, beeldkwaliteit

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Camcorders krijgt de Bell+Howell DV7HD-GY Slice2 HD Video Recording Slice2 DV7HD Full 1080p HD Camcorder with Touchscreen and 60x Zoom een alaScore™ van 84/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 18 reviews)

Gebruikers reviews  

0 reviews getoond

Professionele Reviews Gebruikers reviews

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 0 - 0 van 0 Toon Reviews: in Belgie

Vergelijk de prijzen voor Bell+Howell DV7HD-GY Slice2 HD Video Recording Slice2 DV7HD Full 1080p HD Camcorder with Touchscreen and 60x Zoom

Geen prijzen voor dit product