Titanfall (PC / XBOX One)

alaTest heeft 45 reviews verzameld en geanalyseerd voor Titanfall (PC / XBOX One). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Xbox 360 Games. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over de single player. De betrouwbaarheid is ook indrukwekkend.

vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, prijs, betrouwbaarheid

afmetingen, single player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Xbox 360 Games krijgt de Titanfall (PC / XBOX One) een alaScore™ van 96/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 45 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 3 van 3 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (42)

Expert review door : reacties: 137 (tweakers.net)

Titanfall: heerlijk nieuw concept

 

Gespeeld op: Windows Ook beschikbaar voor: Xbox 360 en Xbox One

03/2014

Expert review door : Timo Pleus (insidegamer.nl)

Titanfall Review - Speeltuin voor schietfanaten

 

In een genre dat overheerst wordt door Battlefield en Call of Duty, is het maar de vraag of er veel plek is voor nog een competitieve first-person shooter. Titanfall tracht echter niet om zich zo dicht mogelijk bij de twee giganten te nestelen, in de...

Speelt heerlijk vlot ; Mooi contrast tussen Titan en piloot ; Maps steken goed in elkaar

Te beperkt aanbod speelmodi ; Verhalende modus voegt werkelijk niks toe

Titanfall is een uitstekende toevoeging aan de shootermarkt. De game speelt heerlijk vloeiend en de sterk ontworpen maps voelen aan als een speeltuin. Het enorme contrast in de speelwijze tussen piloot en Titan is juist aangenaam, en zorgt voor de...

03/2014

Consumenten review (bol.com)

Verslavend

 

Mooi en verslavende game. Uitbreiding mogelijkheden qua upgrades genoeg. Echt een game als je van multiplayer houdt en call of duty. Je moet wel xbox live gold hebben wil je deze game spelen maar is het waard.

02/2015