Child Of Eden (Xbox 360)

alaTest heeft 117 reviews verzameld en geanalyseerd voor Child Of Eden (Xbox 360). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Xbox 360 Games. Reviewers waarderen de graphics zeer maar hebben twijfels over de multi player. De actie is ook indrukwekkend.

gameplay, controls, vormgeving, actie, graphics

multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Xbox 360 Games krijgt de Child Of Eden (Xbox 360) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 117 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (115)

Expert review door : Praga (9lives.be)

Child of Eden

 

Er zijn nog ontwikkelaars die met originele games durven uitpakken. Tetsuya Mizuguchi is er zo eentje van. De man schonk ons in een ver verleden het unieke 'Rez' en in een niet zo ver verleden het al even unieke 'Lumines'. Beide games blonken uit in...

Consumenten review (bol.com)

Zeer gaaf!

 

Wow wat een spel is dit! Ik heb met vrienden hier echt een hele leuke avond gehad, en er gaan nog vele volgen. Wat een spel is dit! Je bent een soort van wizzard/DJ die door zeer mooie 3d landschappen reist in het heelal en planeten. Tijdens deze reis...

"Je raakt niet uitgespeeld" , "Fantastisch geluid" , "Snel te leren" , "Fraaie graphics"

07/2011