The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One)

The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One)
alaScore 93

12 reviews

02/2018

alaTest heeft 12 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de The Witcher 3: Wild Hunt (Xbox One) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 12 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (11)

Expert review door: Sander van Dalsum (insidegamer.nl)

The Witcher 3: Wild Hunt review - Een legendarische reis, met enkele hobbels

 

The Witcher 3: Wild Hunt grijpt je meteen in het eerste uur, als een goede roman die je na de eerste bladzijde niet meer weg kan leggen. We hebben het hier over een pil van een boek, waarin op details niet bespaard wordt en waarvan de dialogen lang en...

Verhaalvertelling ; Betrokkenheid met de wereld en inwoners ; Sfeer van de wereld ; Gevechten ; RPG-systeem

Veel bugs ; Grafisch te ambitieus

The Witcher 3: Wild Hunt is op veel meer gebieden dan verwacht slordig en de grafische kwaliteit van de Northern Kingdoms valt uiteindelijk tegen, maar het is niets dat de vele superieure kwaliteiten niet kunnen bedekken. Zelden zagen we een...

05/2015