Plants vs. Zombies: Garden Warfare (Xbox One)

Plants vs. Zombies: Garden Warfare (Xbox One)
alaScore 93

62 reviews

08/2018

alaTest heeft 62 reviews verzameld en geanalyseerd voor Plants vs. Zombies: Garden Warfare (Xbox One). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Plants vs. Zombies: Garden Warfare (Xbox One) een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 62 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (60)

Consumenten review (bol.com)

Cod fun

 

Super gaaf weer eens wat anders dan bf 4 / Cod. Uitstekende gameplay . Effe google en je kan smartglass gebruiken.zowel ios als android heeft de smartglass zelfs windows phone. Zet je telefoon op het land waar de smartglass in de store staat na...

04/2014

Consumenten review (bol.com)

Echt mega

 

Normaal ben ik helemaal niet van de shooter games. Maar deze is zo leuk ik kan er niet mee stoppen met spelen. Het spilt screen werkt super goed en ook het werken met smartglass gaat erg makkelijk. Het was op Internet alleen wel even zoeken naar...

"leuke lay-out" , "grappig in elkaar gezet" , "prijs kwaliteit"

"altijd online" , "smartglass jacht voor de one"

03/2014