Toki Tori 2- Wii U

Toki Tori 2- Wii U
alaScore 87

9 reviews

09/2018

alaTest heeft 9 reviews verzameld en geanalyseerd voor Toki Tori 2- Wii U. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Toki Tori 2- Wii U een alaScore™ van 87/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 9 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (8)

Expert review door : Joey de Mol (insidegamer.nl)

Toki Tori 2 Review

 

Toki Tori 2 is in veel opzichten een minimalistisch spel. Neem bijvoorbeeld het olijke kuikentje Toki Tori, het hoofdpersonage van deze puzzelgame, die uitermate simplistisch en zonder enige uiterlijke opsmuk is vormgegeven. Dat kuikentje loopt door...

Een schattig kuikentje in een kleurrijke wereld ; Intelligente puzzels met fluiten en stampen

Onduidelijkheid speelt de game parten

Toki Tori 2 lijkt op het eerste gezicht een minimalistische kindergame, maar blijkt in feite een veel gecompliceerdere en vaak intelligente puzzelgame. Met slechts gefluit en gestamp kan het kuikentje Toki Tori de omgeving naar zijn hand zetten en zijn...

04/2013