Captain Toad Treasure Tracker (Wii U)

Captain Toad Treasure Tracker (Wii U)
alaScore 94

223 reviews

02/2018

alaTest heeft 223 reviews verzameld en geanalyseerd voor Captain Toad Treasure Tracker (Wii U). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Captain Toad Treasure Tracker (Wii U) een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 223 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (218)

Expert review door: Thijs Barnhard (insidegamer.nl)

Captain Toad: Treasure Tracker review - Time for adventure!

 

Misschien herinner je je de Toad Baas-levels uit Super Mario 3D World nog wel. In deze bonuswerelden ruilde je Mario en zijn vrienden in voor Captain Toad, een avontuurlijke paddenstoel die zich een weg door kubusvormige levels moest zien te werken....

Captain Toad speelt op zijn eigen tempo ; Meer dan zeventig levels gevarieerde levels ; Super schattig

Veel hergebruik 3D World ; Aan de makkelijke kant

Captain Toad: Treasure Tracker bouwt rustig voort op de puzzellevels die ook al in 3D World zaten. De game weet constant te verrassen met nieuwe, kleurrijke puzzelachtige levels, maar echt uitdagend wordt het helaas nooit. Wie een vrolijke Mario...

12/2014

Consumenten review door: peertje66 (bol.com)

Leuk spel!

 

Het is een spel met verschillende levels. Het leuke is dat elk level een soort puzzel is die je op moet lossen. De graphics van het spel zijn super mooi. (Gevraagd aan de speler van het spel)

02/2015

Consumenten review door: Francisca2008 (bol.com)

Goed spel!! Levels makkelijk te doorlopen

 

Het leuk creatief bedacht spel. De levels zijn wel makkelijk te behalen maar mijn zoontje van 6 vindt het een erg leuk spel!!

02/2015

Consumenten review door: Ikie (bol.com)

Leuk afwisselend spel

 

Mijn man, en dochter van 16 spelen dit spel. Gewoon leuk, als je van Mario houdt is dit ook wel geschikt.

02/2015

Consumenten review door: michelc (bol.com)

zeer leuke game

 

Speel het spel nu 2 dagen met me dochtertje van 6 En we vinden het helemaal fantastisch Zeer leuke gezellige game met leuke Puzzels en leuke levens Grafisch ook best mooi spelletje met af en toe een eindbaas tussen Door ga zo Door Nintendo eindelijk...

01/2015