WarioWare Smooth Moves (Wii)

alaTest heeft 365 reviews verzameld en geanalyseerd voor WarioWare Smooth Moves (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar velen zijn minder positief over het verhaal. De gameplay is ook indrukwekkend.

vormgeving, prijs, gebruiksvriendelijkheid, single player, gameplay

verhaal, multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de WarioWare Smooth Moves (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 365 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 7 van 7 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (358)

Expert review door : Erwin Vogelaar (gamer.nl)

WarioWare: Smooth Moves

 

Minigames en de Nintendo Wii, een match ‘made in heaven'. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Nintendo's mafste serie minigames op de console zou verschijnen. Met een knalgele cover ligt WarioWare: Smooth Moves nu in de winkels en wij keken of de...

Meer dan 200 microgames; 19 originele manieren om de Wii-mote te gebruiken; De humor is zoals vanouds briljant

Je moet eerst de singleplayer uitspelen totdat je aan de slag kunt met de multiplayer; Games van 3 seconden wat minder geschikt voor thuisconsole; Chaos bij multiplayer door snelheid

De flinke verzameling aan microgames schittert ook op de Wii en dat grotendeels dankzij de originele manieren waar op de Wii-afstandsbediening gebruikt wordt. De humor is weer briljant en het spel is heerlijk als multiplayer-game.

01/2007

Expert review door : Jan Jaap Holdijk (insidegamer.nl)

Wario Ware: Smooth Moves (Wii)

 

Wario Ware: Smooth Moves Recensie voor Wii - Lees hier de recensie en ontdek of Wario Ware: Smooth Moves de moeite waard is.

Tientallen maffe minigames ; Beste partygame voor de Wii

In je eentje wel erg kort ; Niet voor gamers die wat meer 'inhoud' verwachten

01/2007

Consumenten review (ciao-shopping.nl)

Wario het zwarte schaap van Nintendo

 

De review bespreekt alle aspecten van het product en de gebruiksvriendelijkheid die relevant zijn om een productkeuze te kunnen maken. Uit alle opmerkingen blijkt dat ze uit persoonlijke ervaring zijn geschreven en de auteur blijft daarbij altijd...

Vlotte minigames

Gaat soms wat te snel

07/2009

Consumenten review (besteproduct.nl)

Nintendo Wario Ware: Smooth Moves Wii

 

Ik vind het een heerlijke game. Oké, verhaalmode had ik ook zo uitgespeeld, maar voor mij is de replay waarde evengoed nog zeer groot. Ik vermaak me nog steeds met de verschillende microgames.

09/2007

Consumenten review (besteproduct.nl)

Nintendo Wario Ware: Smooth Moves Wii

 

Op zich wel grappig, alleen na een paar weken heb ik m al verkocht, omdat het wel erg eentonig gaat worden.

06/2007

Consumenten review (besteproduct.nl)

Nintendo Wario Ware: Smooth Moves Wii

 

grappig spel om samen met vrienden of familie te spelen.

06/2007

Consumenten review (besteproduct.nl)

Nintendo Wario Ware: Smooth Moves Wii

 

Irritant spel. Verzameling van vele bijzonder korte microgames. Gameplay plezier is zeer laag en kort. Tussen de korte games is het telkens (te) lang wachten op irritante intro's. Microgames zij te gemakkelijk (zoals snel naar boven en beneden bewegen...

05/2007