The Sky Crawlers: Innocent Aces (Wii)

alaTest heeft 56 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Sky Crawlers: Innocent Aces (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.7/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar hebben twijfels over de multi player. De vormgeving is ook indrukwekkend.

verhaal, gameplay, actie, prijs, vormgeving

controls, multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de The Sky Crawlers: Innocent Aces (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 56 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (55)

Expert review door : Dj Super (9lives.be)

Sky Crawlers: Innocent Aces

 

Het team Project Aces uit de stal van Namco Bandai is vooral gekend van zijn Ace Combat series. Voor de Nintendo Wii heeft deze bende een nieuwe arcade flight simulator ontwikkelt in de vorm van Sky Crawlers: Innocent Aces. De rest van de wereld is er...

Bewegingsgevoelige besturing ; Knappe cutscènes ; Vliegtuigupgrades

Zelf geen acrobaten toeren uitvoeren ; Enige voorkennis van The Sky Crawlers is gewenst

Het totaalpakket maakt van Sky Crawlers: InnocentAces een spel dat smaakt, maar toch geen volledige voldoening bezorgd na hetvoltooien van de verschillende missies. De bewegingsgevoelige besturing ismisschien niet de beste mogelijkheid, maar is wel de...

02/2010