The House of the Dead : Overkill

The House of the Dead : Overkill
alaScore 89

59 reviews

02/2018

alaTest heeft 59 reviews verzameld en geanalyseerd voor The House of the Dead : Overkill. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.5/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de The House of the Dead : Overkill een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 59 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (54)

Consumenten review door: phusebox (bol.com)

Leuk voor een uurtje.

 

Deze game heeft voor de Wii aardige graphics, en zeker verassend om een 18+ titel op de Wii te zien. Ik heb hem gekocht om gewoon even voor de fun met zijn tweeën wat zombies te kunnen knallen, maar helaas werken de controls voor geen meter. Je hebt...

"Fraaie graphics"

"controls werken niet goed" , "wii kan het spel niet aan (hapert)"

05/2010

Consumenten review door: PsychoMan333 (bol.com)

Instant klassieker

 

Dit deel is een hele goede toevoeging aan de HOTD serie, of eigenlijk aan de arcade stijl on rail shooters in het algemeen. Afgezaagde verhaallijn, liters bloed, rondvliegende schedelstukken en een nonstop vloekende agent.. alles zit erin. Vooral...

"Je raakt niet uitgespeeld" , "Fantastisch geluid" , "Snel te leren" , "Uitdagend" , "Fraaie graphics"

05/2010

Consumenten review door: Markus Schmidt (bol.com)

You will love it!!!!!

 

Dit spel heeft alles! Humor, actie, veel "gore" en ook nog een leuke verhaallijn. Als Tarantino "to the game zou gaan", zou dit het spel zijn waarmee hij zich zou gaan identificeren!!! Mensen een advies: kopen en schieten!!!!!

06/2009

Consumenten review door: M.L. Hagen (bol.com)

knallen!!

 

Gefrustreerd en wil je je afreageren? Waan jezelf in een film van Quentin Taratino! Dit spel vond ik helemaal geweldig!! Het is gewoon lekker dom schieten en je wordt erg uitgedaagd om alles en iedereen zo goed/snel mogelijk te raken. De spelers lopen...

03/2009

Consumenten review door: Sander (bol.com)

wat een gaaf spel

 

Errug leuk spel. Vindt je Kill Bill goed dan moet je zeker dit spel spelen. Over de top, veel overdreven bloed,actie & surreallistische muziek je voelt midden in een Quentin Taratino film.

03/2009