The Beatles: Rock Band (Wii)

alaTest heeft 92 reviews verzameld en geanalyseerd voor The Beatles: Rock Band (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.4/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de actie. De graphics is ook indrukwekkend.

prijs, gebruiksvriendelijkheid, vormgeving, gameplay, graphics

actie

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de The Beatles: Rock Band (Wii) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 92 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (91)

Expert review door : Jochem Nauta (gamer.nl)

The Beatles: Rock Band

 

Je had vroeger twee kampen: of je was voor The Beatles, of je was voor The Rolling Stones. Mijn vader was er eentje van The Beatles, dus als er vroeger in huize Nauta een plaatje werd gedraaid, was het er één van The Faboulus Four. Niet dat ik hierdoor...

Het spel ademt The Beatles; Legendarische nummers; Prachtige visuele aankleding; Speelbaar met zijn zessen

Niet alle hits zitten erin; De helft van het aantal nummers in Guitar Hero 5; Te casual voor gevorderde spelers

The Beatles: Rock Band is de ultieme Beatles-ervaring geworden. De liefde en passie die ontwikkelaar Harmonix in het spel gestoken heeft druipt van het scherm af en zorgen ervoor dat spelers die nooit in aanraking zijn gekomen met The Faboulus Four...

10/2009