Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii)

Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii)
alaScore 90

53 reviews

08/2018

alaTest heeft 53 reviews verzameld en geanalyseerd voor Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen de controls zeer maar velen zijn minder positief over het verhaal. De graphics is ook indrukwekkend.

prijs, graphics, controls

verhaal, multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 53 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (40)

Expert review door : Dj Super (9lives.be)

Shaun White Snowboarding: World Stage

 

We zijn nog maar net omgeschakeld naar het winteruur en ik mag van Ubisoft al door de sneeuw scheuren met Shaun White. In zijn tweede snowboard-game, dat exclusief op de Nintendo Wii zal verschijnen, reizen we de wereld rond op zoek naar roem en glorie.

10/2009

Expert review door : Thijs Barnhard (insidegamer.nl)

Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii)

 

Shaun White Snowboarding: World Stage Recensie voor Wii - Lees hier de recensie en ontdek of Shaun White Snowboarding: World Stage de moeite waard is.

Snowboardgevoel ; Gevarieerde evenementen ; Leuke multiplayeropties

Balance Board-besturing behoorlijk pittig ; Beperkte wereld

11/2009