Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii)

alaTest heeft 53 reviews verzameld en geanalyseerd voor Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen de controls zeer maar hebben twijfels over het verhaal. De graphics is ook indrukwekkend.

prijs, graphics, controls

verhaal, multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 53 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (51)

Expert review door : Dj Super (9lives.be)

Shaun White Snowboarding: World Stage

 

We zijn nog maar net omgeschakeld naar het winteruur en ik mag van Ubisoft al door de sneeuw scheuren met Shaun White. In zijn tweede snowboard-game, dat exclusief op de Nintendo Wii zal verschijnen, reizen we de wereld rond op zoek naar roem en glorie.

10/2009

Expert review door : Thijs Barnhard (insidegamer.nl)

Shaun White Snowboarding: World Stage (Wii)

 

Shaun White Snowboarding: World Stage Recensie voor Wii - Lees hier de recensie en ontdek of Shaun White Snowboarding: World Stage de moeite waard is.

Snowboardgevoel ; Gevarieerde evenementen ; Leuke multiplayeropties

Balance Board-besturing behoorlijk pittig ; Beperkte wereld

11/2009