Pandora's Tower- Wii

alaTest heeft 39 reviews verzameld en geanalyseerd voor Pandora's Tower- Wii. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen het gebruiksgemak zeer maar hebben twijfels over de vormgeving. Het verhaal is ook indrukwekkend.

verhaal, actie, gameplay, gebruiksvriendelijkheid

vormgeving

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Pandora's Tower- Wii een alaScore™ van 93/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 39 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (38)

Expert review door : Chris Glerum (insidegamer.nl)

Pandora's Tower

 

Het leek zo mooi voor Aeron: hij had een droomvrouw aan de haak geslagen en ze was ook nog eens de uitverkoren zangeres voor het prestigieuze Harvest Festival. Maar ja hoor, het lot moest weer zonodig roet in het eten gooien. Pleuren. Smijten zelfs....

Uitdagende eindbaasgevechten ; Interessante verhaalopzet ; Geslaagde toepassing Wii-mote

Oppervlakkige omgevingspuzzels ; Mist verfijning

Pandora’s Tower leunt op een interessante verhaalopzet, aangevuld met uitdagende eindbaasgevechten en geslaagde Wii-mote-toepassingen. Daartegenover staat dat Aeron soms wat stroefjes beweegt, de camera niet altijd meewerkt en de omgevingspuzzels vrij...

04/2012