NBA 2K10 (Wii)

NBA 2K10 (Wii)
alaScore 83

19 reviews

09/2018

alaTest heeft 19 reviews verzameld en geanalyseerd voor NBA 2K10 (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen de gameplay zeer maar hebben twijfels over de controls.

gameplay

graphics, controls

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de NBA 2K10 (Wii) een alaScore™ van 83/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 19 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (18)

Expert review door : Toine Berbee (gamer.nl)

NBA 2K10

 

Basketbal is niet een verschrikkelijk populaire sport in Nederland en NBA Live en de NBA 2K-serie moeten dan ook strijden om de restjes. Die tweede weet de laatste jaren de meeste harten te veroveren en dat is dit jaar niet anders.

IJzersterke gameplay; Oog voor detail, sfeervol; NBA Today; My Player-modus

AI maakt soms blunders; Framerate-problemen

NBA 2K10 is een ijzersterk basketbalspel waar de liefhebbers van de sport veel plezier van zullen hebben. Het oog voor detail en de typische sfeer in het spel worden perfect weergegeven. Grafisch is het weliswaar prachtig, maar dat valt helaas ook te...

10/2009