Little King's Story (Wii)

Little King's Story (Wii)
alaScore 90

96 reviews

02/2018

alaTest heeft 96 reviews verzameld en geanalyseerd voor Little King's Story (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Little King's Story (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 96 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 5 van 5 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (91)

Consumenten review door: CodenHaan (bol.com)

leuk spel

 

Het is even zoeken hoe je precies een begin moet maken, maar als je het eenmaal door hebt, is het een leuk spel waarin je je eigen koninkrijk gaat bouwen door munten te verzamelen, te verbouwen en oogsten en een leger in te zetten.

"Uitdagend" , "steeds nieuwe dingen te ontdekken" , "zelf bouwen aan je koninkrijk"

"geen nederlands maar engelse ondertitels"

12/2014

Consumenten review door: DennisVanDerArend (bol.com)

Lijkt lomp, blijkt geniaal!

 

Toen ik eerst de screenshots zag dacht ik "Wat is dat nou voor kinderachtig spel!". Maar het spel kreeg overal goede recensies en cijfers, dus besloot ik hem maar te kopen. Dat was niet bepaald een slechte keuze geweest! Het spel zelf is in een soort...

"Je raakt niet uitgespeeld" , "Snel te leren" , "Uitdagend"

01/2010

Consumenten review door: luigi (bol.com)

Geweldig spel

 

Een prachtig spel voor de Wii. Het spel is een kruising tussen een city-builder en een rpg/strategie. Een absolute topper en een must-have voor iedere Wii bezitter. Het spel zit er tevens goed uit en de sfeer is leuk. Aanrader!

01/2010

Consumenten review door: Brian Kruisinga (bol.com)

Beste verhaal op de Wii

 

Ook Little King Story is een voorbeeld van een Wiispel dat te kampen heeft met ontzettend slechte verkopen. Het spel is uniek, origineel, superleuk, lang en opvallend uitdagend. De mens lijkt gevoel voor kwaliteit kwijt te zijn geraakt. Dit soort...

09/2009

Consumenten review door: John de Visser (bol.com)

Beste game 2009 tot nu toe!!

 

Litle king's story: Je bent een jongetje dat een kroon vind en daardoor koning word. in het begin heb je 3 ministers en 12 burgers. Je kunt deze burgers laten graven om goud te zoeken, als je daar genoeg van hebt kun je een boerderij bouwen, waardoor...

05/2009