Guitar Hero 5 (Wii)

Guitar Hero 5 (Wii)
alaScore 90

102 reviews

02/2018

alaTest heeft 102 reviews verzameld en geanalyseerd voor Guitar Hero 5 (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Guitar Hero 5 (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 102 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (101)

Expert review door: Ron Vorstermans (gamer.nl)

Guitar Hero 5

 

Negen delen. Dat is hoeveel consolegames de Guitar Hero-reeks erover heeft gedaan om uiteindelijk bij Guitar Hero 5 te belanden. Dit zijn behoorlijk wat delen voor een serie die pas in 2005 het leven zag. Daarbij is er eigenlijk verrassend weinig...

Party Play-modus; Online modi; Identieke instrumenten in één band; Gebruiksvriendelijkheid

Slechts een aantal nummers importeerbaar; Geringe uitdaging op meeste liedjes; Matige vertolking van de noten

Weet Guitar Hero 5 nu daadwerkelijk te innoveren? Maakt het nieuwe delen overbodig? Ja en nee. Guitar Hero 5 doet namelijk precies wat het grote publiek van Guitar Hero verwacht. Een spelletje waar je muziek in kunt spelen met nu nog meer...

10/2009