Guitar Hero 5 (Wii)

alaTest heeft 102 reviews verzameld en geanalyseerd voor Guitar Hero 5 (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Gebruikers waarderen het verhaal zeer maar velen zijn minder positief over de graphics. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, gameplay, actie, verhaal

graphics

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Guitar Hero 5 (Wii) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 102 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (101)

Expert review door : Ron Vorstermans (gamer.nl)

Guitar Hero 5

 

Negen delen. Dat is hoeveel consolegames de Guitar Hero-reeks erover heeft gedaan om uiteindelijk bij Guitar Hero 5 te belanden. Dit zijn behoorlijk wat delen voor een serie die pas in 2005 het leven zag. Daarbij is er eigenlijk verrassend weinig...

Party Play-modus; Online modi; Identieke instrumenten in één band; Gebruiksvriendelijkheid

Slechts een aantal nummers importeerbaar; Geringe uitdaging op meeste liedjes; Matige vertolking van de noten

Weet Guitar Hero 5 nu daadwerkelijk te innoveren? Maakt het nieuwe delen overbodig? Ja en nee. Guitar Hero 5 doet namelijk precies wat het grote publiek van Guitar Hero verwacht. Een spelletje waar je muziek in kunt spelen met nu nog meer...

10/2009