Pro Evolution Soccer 2011- Wii

Pro Evolution Soccer 2011- Wii
alaScore 89

56 reviews

08/2018

alaTest heeft 56 reviews verzameld en geanalyseerd voor Pro Evolution Soccer 2011- Wii. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 3.9/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Gebruikers waarderen de prijs zeer maar hebben twijfels over de multi player.

prijs

multi player

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Pro Evolution Soccer 2011- Wii een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 56 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 4 van 4 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (26)

Consumenten review (bol.com)

Zalig als je van rap muziek houd.

 

Goed aangekregen op de volgende dag na betaling. Heb deze game gekocht voor mijn wii u omdat hierop ook de oude wii spellen werken. De officiële microfoon van wii werkt perfect met dit spel. begin maar te rappen! het is niet zo simpel als je denkt. Het...

"Je raakt niet uitgespeeld" , "Fantastisch geluid" , "Uitdagend"

08/2014

Consumenten review (bol.com)

Microfoons

 

Dit spel werkt niet met alle microfoons! Ik heb de microfoons van Big Ben en dit spel herkent deze niet. Heb het spel dus helaas nog niet kunnen spelen.

01/2012

Consumenten review (bol.com)

yu-gi-oh

 

Het is leukste yu-gi-oh game. nieuwe kaarten. wi-fi spelen. mooi game.

"Fantastisch geluid" , "Uitdagend" , "Fraaie graphics"

03/2011

Consumenten review (bol.com)

Sports Island 3

 

Het zijn geweldige sporten om te doen. Alleen is het wel bij sommige sporten een heel uitgezoek hoe het precies moet. Maar kan het een ieder aanbevelen.

01/2011