Call of Duty 4: Modern Warfare (Wii)

Call of Duty 4: Modern Warfare (Wii)
alaScore 91

76 reviews

08/2018

alaTest heeft 76 reviews verzameld en geanalyseerd voor Call of Duty 4: Modern Warfare (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.2/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen het verhaal zeer.

vormgeving, graphics, multi player, verhaal, prijs

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Call of Duty 4: Modern Warfare (Wii) een alaScore™ van 91/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 76 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (39)

Expert review door : TrustedReviews.com (besteproduct.nl)

Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 Wii

 

Als zeer goed! De Activision Call of Duty: Modern Warfare 3 Wii wordt door testredacteuren gezien als één van de betere Wii games. Door de wijze waarop BesteProduct.nl de expertscore berekent, haalt maar een beperkt deel van de producten een score van...

Spec Ops met Survival-modus; Multiplayer staat weer als een huis; Verdeling killstreaks; Beloning voor fanatieke spelers; Enerverende singleplayer met veel variatie

Singleplayer ouderwets en kort; Online wat technische smetjes; Engine is over de houdbaarheidsdatum heen

11/2011