Beat the Beat: Rhythm Paradise (Wii)

Beat the Beat: Rhythm Paradise (Wii)
alaScore 90

11 reviews

02/2018

alaTest heeft 11 reviews verzameld en geanalyseerd voor Beat the Beat: Rhythm Paradise (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.1/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Beat the Beat: Rhythm Paradise (Wii) een alaScore™ van 90/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 11 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (10)

Expert review door: Thijs Barnhard (insidegamer.nl)

Beat the Beat: Rhythm Paradise

 

De meeste zomers hebben een nummer dat onlosmakelijk aan ze verbonden is. De zomer van 2003 staat zo goed als gelijk aan Summer Jam van The Underdog Project en in 2000 kon je nergens heen gaan zonder Jody Bernal's Que Si Que No te horen. Aangezien het...

Enorm creatief ; Grappig en aanstekelijk ; Moeilijk, maar belonend

Geen snelle retry-knop ; Tutorial is niet altijd even behulpzaam

De Wii verlaat het podium niet met een sisser, maar met een klapper. Beat the Beat: Rhythm Paradise is een met liefde gemaakte verzameling van ritmische spelletjes die het uiterste haalt uit de twee knoppen van de Wii-controller. Van de grappige...

07/2012