Band Hero (Wii)

Band Hero (Wii)
alaScore 89

77 reviews

08/2018

alaTest heeft 77 reviews verzameld en geanalyseerd voor Band Hero (Wii). De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.0/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 3.8/5 voor andere Wii Games. Reviewers waarderen het verhaal zeer maar velen zijn minder positief over de graphics. Het gebruiksgemak is ook indrukwekkend.

gebruiksvriendelijkheid, verhaal, vormgeving, gameplay, controls

graphics

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Wii Games krijgt de Band Hero (Wii) een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 77 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (67)

Expert review door : Jochem Nauta (gamer.nl)

Band Hero

 

Het moet Activision een doorn in het oog zijn geweest dat het casual publiek op een feestje altijd maar naar SingStar grijpt. Na groot succes te hebben geboekt met Guitar Hero werd het dan ook tijd om een muziekgame te introduceren voor deze doelgroep....

Party Play-modus; Gebruiksvriendelijk; Sing Along-modus; Gevarieerde tracklist

Censuur in de songteksten; Gitaar en bas weinig uitdagend; Challenges voelen overbodig

Band Hero is in alles het casual zusje van Guitar Hero 5. Alle bekende onderdelen maken ook in deze game hun opwachting en de nieuwe Sing Along-modus naast Party Play maken het tot een geweldige partygame. Met de nieuwe toevoeging, het casual stijltje...

11/2009