Archos VR Glasses

Archos VR Glasses
alaScore 79

4 reviews

08/2018

alaTest heeft 4 reviews verzameld en geanalyseerd voor Archos VR Glasses. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 2.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.4/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Archos VR Glasses een alaScore™ van 79/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 4 reviews)

Professionele Reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (3)

Expert review door : Micha?l Aussems (zdnet.be)

Review Archos VR: virtual reality aan de ultieme bodemprijs

 

De Archos VR is met grote voorsprong de goedkoopste VR-headset op de markt. Zit er echter nog veel realiteit in VR bij een zo'n goedkoop toestel?

Goedkoop ; Compatibel met toestellen tot 6 inch ; Lenzen verstelbaar over X-as

Bouwkwaliteit ; 4:3 beeld ; Lenzen amper verstelbaar over Y-as ; Gebrekking comfort

Naast elkaar zou ik de Durovis Dive boven de Archos VR verkiezen als budget-headset, maar die laatste is dubbel zo duur zonder dubbel zo goed te zijn. Welke van de twee je kiest hangt dus van je voorkeur af maar het comfort spreekt in het nadeel van de...

01/2015