Creative MUVO 2C

alaTest heeft 48 reviews verzameld en geanalyseerd voor Creative MUVO 2C. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.8/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.3/5 voor andere Boxen. Gebruikers waarderen het gebruiksgemak zeer.

afmetingen, vormgeving, prijs, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Boxen krijgt de Creative MUVO 2C een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 48 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (47)

goud award voor de Creative Muvo 2c

Expert review door : Arjan Olsder (gadgetgear.nl)

Review: Creative Muvo 2c (Bleutooth Speaker)

 

In de wereld van de kleine bleutooth speakers valt nog maar weinig te innoveren. Iedereen kan inmiddels een goede speaker maken die er aardig uitziet. Toch weet Creative een aantal opvallende functies aan haar Creative Muvo 2c toe te voegen waardoor...

Goed gebalanceerd geluid ; Lekker opvallend en goed afgewerkt design ; Als stereo koppel te gebruiken ; Gemakkelijk in gebruik ; Waterdicht ; Eigen audioplayer aan boord

11/2016