VU+ Solo SE V2

VU+ Solo SE V2
alaScore 89

55 reviews

08/2018

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor VU+ Solo SE V2. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de VU+ Solo SE V2 een alaScore™ van 89/100 = Zeer goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 2 van 2 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (53)

Consumenten review (bol.com)

goed decoder slechte verkooper

 

de decoder zelf is top!! de verkoper Shopping4 in mijn ogen bijzonder slecht. Geleverd zonder afstandsbediening en decoder zelf vol van krassen. Verkoper beantwoord geen mails en bied geen excuses aan. Naar retour zending 2.5 weken wachten op...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit

verkooper shopping4

08/2017

Consumenten review (bol.com)

Vu+ UNO 4K

 

Snelle levering, geweldige service, de verkoper raad ik iedereen aan omdat deze graag naar je wensen en mogelijkheden aandachtig en met interesse luistert. Heb eerst andere satellietreciever aangeschaft maar later voor 4K versie geruild en deze is...

Goede kwaliteit ; Goede prijs/kwaliteit ; Voordelige koop ; Eenvoudig in gebruik ; Past perfect

12/2016