Selfsat H 10 D

Selfsat H 10 D
alaScore 76

76 reviews

06/2018

alaTest heeft 76 reviews verzameld en geanalyseerd voor Selfsat H 10 D. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.3/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.0/5 voor andere Satelliet Ontvanger.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere Satelliet Ontvanger krijgt de Selfsat H 10 D een alaScore™ van 76/100 = Goed.

Review analyse

(Gebaseerd op 76 reviews)

1 expert reviews

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (75)

Expert review door : PVR (totaaltv.nl)

SelfSat H10D

 

Zoek de schotel Wie al die duizenden tv- en radiokanalen wil ontvangen, ontkomt er niet aan om een schotel te installeren. In principe geen probleem, maar het wordt vaak niet gewaardeerd door de buren, de woningbouwvereniging of de gemeente. Als een...

De SelfSat-H10D blijkt voor zijn formaat een prima ontvangst te hebben. Tijdens de testperiode werden alle populaire satellieten gevonden en konden de zenders goed ontvangen worden. Met zijn bescheiden afmetingen en opvallende (of eigenlijk...