Tomb Raider: Definitive Edition

Tomb Raider: Definitive Edition
alaScore 94

55 reviews

10/2018

alaTest heeft 55 reviews verzameld en geanalyseerd voor Tomb Raider: Definitive Edition. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 4.6/5, vergeleken met een gemiddelde beoordeling van 4.6/5 voor andere producten in dezelfde categorie.

We hebben de consumenten- en expertbeoordelingen, de leeftijd van het product en andere factoren geanalyseerd. Vergeleken met andere producten in dezelfde categorie krijgt de Tomb Raider: Definitive Edition een alaScore™ van 94/100 = Uitstekend.

Review analyse

(Gebaseerd op 55 reviews)

Professionele Reviews  

Gebruikers reviews  

Ontkenning:

Hieronder is een lijst van de beoordelingen voor deze of soortgelijke producten. Als u denkt dat deze groepering verkeerd is klik dan hier om dit te melden.
Lees meer op pagina onze FAQ's..
Toont 1 - 1 van 1 Toon Reviews: in Belgie | alle landen (54)

Expert review door : Lars Cornelis (insidegamer.nl)

Tomb Raider: Definitive Edition

 

Lara Croft zoals we haar kenden is niet meer. Wanneer de credits van Tomb Raider voorbij rollen, is de heldin die haar oorsprong bla bla bla… wacht even, time-out. Schreven we dit een klein jaar geleden niet ook al? Inmiddels is hier de Definitive...

Bomvol actie met af en toe een leuke puzzel ; Grafisch erg sterk ; Bonus comicboek en achter de schermen-materiaal

Meeste ‘toevoegingen’ voegen niet zoveel toe ; Verschrikkelijk irritante stemcommando’s

Tomb Raider is ook een jaar later een hele vette game die je na een ietwat traag begin vastgrijpt en meesleurt langs elke modderige rivier die het mysterieuze eiland te bieden heeft. De verbeterde graphics zorgen ervoor dat alle ellende die Lara...

01/2014